RoAna Atelier este Intreprindere Sociala si are o misiune sociala. Ce inseamna asta?

RoAna Atelier este Intreprindere Sociala si are o misiune sociala. Ce inseamna asta?

RoAna Atelier este Întreprindere Socială. Ce înseamnă asta?
RoAna Atelier are o misiune socială. Ce înseamnă asta?


O întreprindere socială este o companie care are ca scop principal să rezolve o problemă socială sau să facă o schimbare socială pozitivă, în loc să se concentreze exclusiv pe maximizarea profitului. Acestea pot să fie non-profit sau să obțină profit, dar utilizează acești bani pentru a atinge scopul lor social sau de mediu.
Spre exemplu, RoAna Atelier este o societate comerciala tip SRL, obţinem profit, însa orientam
90% din profit către misiunea noastră socială.

Misiunea socială pe care o deservim constă în spijinirea copiilor din medii defavorizate. În acest sens, organizam periodic activități sociale impreuna cu aceștia, în cadrul cărora le oferim produse textile confecționate în atelierul nostru si nu numai, și produse de igiena personală. Cu aceste ocazii discutăm si despre importanta unei bune igiene personale și cum se efectuează in mod corect aceasta.
Lasăm cateva fotografii de la întâlnirile cu cei mici în acest articol. Aceste activități ne încarcă cu super energie, pe care sperăm sa v-o transmitem și vouă.

 

                 

 



Dacă apreciezi modalitatea în care noi încercăm să spijinim copii mai puțin norocoși din comunitatea noastră şi vrei să te alături nouă, o poţi face în mai multe feluri:

1. Oricine doreşte poate contribui la misiunea noastră socială prin cumpărarea produselor sau serviciilor RoAna Atelier. Prin cumpărarea produselor noastre, clienții contribuie la finanțarea activităţilor sociale și proiectelor pe care le desfășurăm pentru a-i ajuta pe copii din medii defavorizate.
2. Oferirea de review-uri privind produsele achiziţionate este o altă manieră prin care clienţii pot susţine misiunea socială a RoAna Atelier.
3. De asemenea, recomandarea produselor şi serviciilor noastre către alţi potențiali clienți, este o modalitate de a ajuta întreprinderea socială să atragă mai mulți clienți și să-și mărească impactul social.
Este important de menționat, că uneori acest impact poate fi mai mic decât alte forme de donație directă sau voluntariat, dar datorită faptului că întreprinderea socială este o entitate care generează venituri, susține activitățile și programele sale pe termen lung.
Chiar daca doar în ultimii ani am început să auzim despre „economie sociala” şi în România, Economia Socială este importantă pentru că se concentrează pe rezolvarea problemelor sociale și de mediu prin intermediul afacerilor. Aceasta poate ajuta la crearea de locuri de muncă și la îmbunătățirea standardelor de viață în comunitățile defavorizate, la reducerea inegalităților sociale și la creșterea accesului la servicii și bunuri esențiale pentru comunitățile defavorizate.

Poţi afla detalii despre economia sociala, întreprinderea sociala RoAna Atelier şi misiunea noastra socială din video postat pe Facebook, in care explicam ce si cum - click aici. 😊  

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 18:30 (telefonic) / online 24/7

0722636268 office@roanaatelier.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!