5 Motive pentru a alege personalizarea prin brodare, nu printare

5 Motive pentru a alege personalizarea prin brodare, nu printare

Broderia computerizată este considerată de mulți ca fiind o metodă superioră de personalizare a produselor textile față de print-ul pe textile, din mai multe motive:

1. Durabilitate: Broderia computerizată este mai rezistentă decât print-ul pe textile, deoarece firele sunt introduse în țesătură, în loc să fie imaginea imprimată efectiv pe suprafața acesteia. Acest lucru înseamnă că design-ul brodat rezistă mai bine la spălări repetate sau la uzura în timp.

2. Calitate: Broderia computerizată oferă o calitate mai bună a design-ului, deoarece se pot folosi fire de diferite culori și texturi, și se poate ajusta înălțimea firelor pentru a obține un efect tridimensional. Print-ul pe textile poate fi limitat în ceea ce privește aceste opțiuni.

3. Elegant: Broderia computerizată oferă un aspect mai elegant și mai profesionist față de print-ul pe textile, care poate fi considerat mai neprofesionist sau mai puțin durabil.

4. Personalizare: broderia permite personalizarea produselor cu precizie mare, cu detalii complexe și finisaje precise, acest lucru nu este posibil in cazul print-ului pe textile, care poate fi mai limitat in ceea ce privește rezoluția sau acuratețea.

5. Versatilitate: Broderia computerizată poate fi utilizată pe o varietate de materiale, cum ar fi țesături, piele sau chiar plastic, în timp ce print-ul pe textile este limitat la materialele textile.

Cu toate acestea, nu inseamnă că broderia e intotdeauna o alegere mai bună decât print-ul, depinde de proiectul şi nevoile clientului. De asemenea, depinde foarte mult şi de bugetul acestuia, broderia având un preţ mai mare decât printul pe textil. Materialele necesare executării unei broderii computerizate, maşina de brodat şi timpul efectiv de execuţie este cu mult mai mare în cazul brodării faţă de personalizarea prin print pe textil.

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 18:30 (telefonic) / online 24/7

0722636268 office@roanaatelier.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!